Tent Mat

Published Dec 31, 22
6 min read

Ikea Tent Bed

Bij ons betaalt u voor een dag of ! U mag de spullen donderdag of vrijdag komen halen, en maandag of dinsdag weer terugbrengen. Wij doen niet moeilijk en begrijpen ook wel dat u de dag na uw feestje even andere dingen aan uw hoofd heeft dan het opruimen van tenten! Wij verhuren veel in Groningen, Hoogezand, Zuidbroek, Winschoten, Delfzijl, Appingedam, Veendam en in de gehele regio! Maar ook iets verder is geen probleem natuurlijk (yurt tent).

De prijs voor opbouwen en afbreken van een tent staat bij iedere partytent afzonderlijk vermeld - yurt tent. De reiskosten zijn bij ons standaard . Houdt u er wel rekening mee dat we voor het brengen én het halen in totaal . Het minimum is 15 euro (aangezien onze medewerkers alles moeten in- en uitladen).

Dit omvat de gehele provincie Groningen, een en ongeveer de helft van Friesland. Voor grotere feestjes waarbij u veel spellen huurt maken we natuurlijk graag een uitzondering en rijden we wat verder! Vraag gerust een offerte aan voor de mogelijkheden. yurt tent. In principe is het mogelijk om een tent bij ons te huren in de drie noordelijke provincies (Groningen, Drenthe en Friesland).

Maar ook in Friesland, waaronder Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen, Harlingen, Dokkum. En ook in Drenthe natuurlijk; Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Roden, Coevorden, Klazienaveen, Beilen, Eelde, Zuidlaren…Kortom, waar u ook een feestje viert, wij helpen u graag met het huren van een partytent, tafels, stoelen, verlichting, biertafels, bierbanken, mobiele taps, en alles wat u verder nodig bent om van uw feest een écht succes te maken! Absoluut niet! De partytenten die wij verhuren zijn eenvoudig zelf op te bouwen.

Verder zijn alle buizen door ons gemerkt met kleuren, evenals de koppelstukken. Op die manier kunt u de tent bijna niet meer verkeerd in elkaar zetten. De opbouwtijden variëren van 20 minuten (partytent 4×4) tot maximaal een uur (partytent 10×4). Wel heeft u minimaal twee personen nodig voor het opbouwen (rechtop zetten van de tent). yurt tent.

2 Persoons Tent DecathlonU kunt bij ons een partytent huren inclusief complete inrichting met tafels en stoelen. Of u nu ronde of rechte tafels wilt, of bijvoorbeeld statafels met een chique hoes (statafelrok). Ook biertafels en bierbanken (bekend als “biersets”) verhuren we. Verder kunt u ook bij ons terecht voor alle andere inrichting, aankleding en accessoires.

Sinds enige tijd leveren we ook vloeren voor onze partytenten. De prijs hiervoor is € 2,50 per m2 bij afhaal, € 3,00 bij bezorging en € 4,00 per m2 als wij het moeten leggen. U bent dan verzekerd van droge voeten, en bovendien heeft een tent mét vloer een erg mooie uitstraling.

Een partytent is natuurlijk sowieso erg gezellig, maar nog mooier is het als de tent wordt aangekleed met leuke versieringen en decoratie (yurt tent). Denk aan vlaggetjes, ballonnen, slingers, etcetera. We hebben wel een klein verzoek: wilt u a. u.b. geen decoratie gebruiken die kleuren aflaten? Regelmatig krijgen we tentzeilen terug met rode, gele, blauwe, groene en andere kleuren.

Daarom dus de vraag om hiermee op te passen! Desgewenst kunt u bij ons ook decoratie/versieringen kopen. yurt tent. Zo hebben we bijvoorbeeld vlaggetjes met verschillende leeftijden en leuke borden met bijvoorbeeld “Hulde aan het bruidspaar!”.

Rekenen jullie transportkosten? De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten. Moet een tent altijd verankerd worden met haringen? Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent.

Vis A Vis Tent 2 Personen

Ik heb de tent maar voor 1 dag mogelijk, kan ik korting krijgen? Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen. Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw? Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw.

Informeer naar de mogelijkheden. yurt tent. Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen? Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek (Stretchtent kopen). Hierin staan alle constructieberekeningen en technische informatie van de tent beschreven. De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op.

b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden? Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten? Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid .

Heb jij iets te vieren? Een grote tent voor een groots feest of juist een klein feestje? Wij houden er rekening mee dat je de passende tent krijgt. Er worden steeds meer geslaagde feesten georganiseerd in een Vakwerktent. Dit komt door onze ervaring in de feesttenten verhuur. Hiermee zorgen wij ervoor dat je feesttent exact naar wens is.

Geen standaard grootte, vorm of kleur… Jij bepaalt zelf hoe jouw tent eruit komt te zien! Dit maakt onze tenten geschikt voor ieder festival, feest of evenement. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem gerust contact op. yurt tent.

Party Tent

Jij gaat een tuinfeest geven – puik idee. De drankjes zullen lekker vloeien, misschien vlam je de barbecue zelfs aan en iedereen is heerlijk ontspannen. Maar een belangrijk detail is: je bent in Nederland. Dus ook al geeft het weerbericht aan dat het 25 graden met zon wordt – je kunt niet prat gaan op het weer in ons kikkerlandje.

Slim van jou dus dat je eraan denkt een tent te huren voor je feest. Maar hoe groot moet die tent zijn? Bij weten we meer dan genoeg van tenten dus zetten wij even een paar vuistregels uit voor alle soorten tenten. De vuistregel voor aluminium-, pagode- en partytenten is dat het oppervlak (in m2) kan worden gedeeld door 1,5 om uit te rekenen hoeveel personen in de tent kunnen staan.

En er is zelfs nog plek voor enkele statafels. Kun je je bier of wijn even parkeren als je met grootse gebaren een verhaal aan je vrienden of collega’s wilt vertellen. Trakteer je je gasten ook nog op een optreden van een artiest of entertainer, dan gebiedt de gezelligheid het om wat dichter op elkaar te gaan staan - yurt tent.Het aantal (in theateropstelling) zittende personen is gelijk aan het aantal vierkante meters van de tent. We geven er even een gratis voorbeeld bij – check deze hieronder - yurt tent. Voorbeeld: De tent die jij huurt heeft een afmeting van 5 x 5 meter, dus het oppervlak is 25 m2. Het aantal staande personen dat in deze tent past is dus 25 : 1,5 = ongeveer 17 personen.Wat betreft het aantal in concertopstelling staande personen is het 25 : 0,75 = ongeveer 33, dus de tent heeft zo’n 30-35 zitplaatsen - yurt tent. Deze tenten met hun bijzondere vorm zijn ietwat minder ruim dan de pagode- en partytenten maar zullen daardoor ook zeker de aandacht van je gasten trekken. Bij deze tenten moet je rekening houden met de punten die naar de grond gespannen zijn - Stretchtent trouwfeest.

Navigation

Home

Latest Posts

Verjaardagsfeest Slecht Weer

Published Feb 15, 23
8 min read

Entertainment Tui Dreamliner

Published Feb 01, 23
10 min read